AG Motors

Miért válasszon bennünket?

Egyedi konstrukciók

Kifejezetten az Ön Cégére szabott egyedi konstrukciókat kínálunk az igényeinek megfelelően!

Valamennyi ajánlatadást egy személyes konzultáció előz meg, mely során Önökkel közösen alakítjuk ki a végleges ajánlat paramétereit. Felkészült kollégáink készséggel adnak tanácsot a gépjárművek specifikációjával, üzemeltetési szolgáltatásaival, és a finanszírozás paramétereit illető kérdéseikkel kapcsolatban.

Rugalmas szerződéskezelés

Nálunk nincsenek értelmetlen megkötések, szerződéskötéseink során is Ügyfeleink érdekeit vesszük figyelembe.

A megkötött szerződések adott esetben nem jelentenek megváltoztathatatlan és visszavonhatatlan kötelezettségeket. Ha futamidő alatt úgy dönt, hogy másik gépjárművet kíván bérelni a meglévő helyett, ennek megvalósítására is van lehetőség. Nincsenek extrém, és rejtett költségek, amennyiben a futamidőn kíván változtatni.

Személyes kapcsolattartás

Amiben hiszünk: a személyes kapcsolattartáson alapuló, emberközeli partneri viszony.

Mi még hiszünk abban, hogy személytelenül, kizárólag elektronikus eszközökkel nem lehet mindkét fél számára elégedett partneri viszonyt kialakítani és fenntartani. Számunkra fontos, hogy Ön telefonon vagy személyesen is elérjen bennünket amennyiben szükséges. Személyes tapasztalatunk, hogy a közvetlenebb kapcsolat sokkal előremutatóbb, célravezetőbb, és nagyobb bizalom alakulhat ki Ügyfeleink és Vállalatunk között.

Magyar cég és tulajdonosokAz AG Motors Kft-nek magyar tulajdonosai vannak, így nem kell attól tartani, hogy a multinacionális flottakezelő anyavállalata vagy egy pénzintézet úgy dönt, hogy beszünteti a magyarországi tevékenységét.